tisdag 13 mars 2012

Vårväder

Eftersom gårdagen bjöd på halsont och trötthet så tog vi en extra lång promenad idag. Hela 4,5 km om min steg-räknare räknade rätt :) Tog några catchar på vägen. En utav dom var lite lurig, plus att det var en del folk, så vi fick vänta lite, men det gjorde inget för det var så skönt i solen :)

Mycket fin utsikt :)
Har försökt börja på vårat "nyttiga" liv igen, typ tredje gången gillt eller något. Får väl hoppas att det går bättre denna gången ;) 

Annars har en liten del av dagen gått till att gå igenom en tenta till krypteringen och vi har även lyckats få in ett träningspass :) Självkomponerat dessutom. Vi har tänkt så att vi tränar olika varje gång. Det passet vi tränade idag var magen och lite armar. Vi gjorde även ett "snabb-pass", ben-pass och konditions-pass.  Får se hur det går.


Tiden går väldigt fort på en dag. Sjukligt fort. Kan bero på att vi brukar gå upp vid tio och börjar inte med något vettigt förens vid elva. Borde väl egentligen gå upp lite tidigare på dygnet så att man hinner göra lite mer på dagen. Speciellt nu när solen skiner så vill man inte sitta inne hela dagen, för att gå ut när solen är på väg ner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar