onsdag 14 mars 2012

Onsdag

Dagen har inte bjudit på mycket pluggande även om vi gick upp halv nio. Tänkte vi skulle gå en runda på morgonen för att hämta några catchar, men det var mulet och kallt, så vi käkade frukost istället. Kollade lite på krypteringen som vi har tenta i på fredag. Tog oss en promenad på en och en halv timmar, hittade några catchar, gick hem och käkade lunch. Vi fastnade lite i vilka catchar vi skulle hämta senare under dagen. Tog sedan ytterligare en promenad på en och en halv timma för att hitta ytterligare några catchar, men det var ganska mycket folk ute, så lyckan blev inte stor.

Fridfullt och vackert :)
På förmiddagen var vi ute på ekholmen, en liten liten liten ö utanför saltö. Helt otroligt fridfullt och tyst, men ändå så nära centrum. Hade lätt kunnat bo där i ett fint gammalt hus :)




Ser roligt ut!
När vi var ute och gick, kollade vi över till varvet. En plats som jag inte har sett innan, eftersom det är en mur runt, men om man är uppe på en backe, så ser man över och ut till hamnen. En sak som jag fick syn på då var ett hus som verkligen ser roligt ut. Ser ut som att dem bara har slutat att bygga på huset. 

2 kommentarer:

  1. Det roliga huset är den gamla mastkranen, så det som saknas är en lång pinne med block och talja på :)

    Skönt att det inte bara är jag som flyr pluggandet när det är fint väder ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man måste fly pluggandet lite då och då, annars dör man :) thats it! ;)

      Radera