måndag 5 mars 2012

En ledig dag utan ledighet

Måndagar brukar betyda "ledigt" från skolan. Det är rätt skönt att inte behöva ta sig till och ifrån skolan även om man måste vara hemma och göra skolarbete. Eftersom vår lärare var upptagen på fredag fick han byta dag till en tid idag istället. Eftersom vi har detta ämnet med ettor från ett annat program fanns det inget annat alternativ än att ha lektion idag mellan 15-17, en väldigt seg tid att försöka lära sig nya saker på. Han pratade mest om saker vi redan kunde, och det gjorde det hela inte mycket roligare.

Vår lärare, Fredrik, sa att vi ska få en ny lärare om två veckor när lektionerna börjar igen eftersom han ska bli "degraderad" till doktorand. Han är universitetsadjunkt just nu, och för er som inte är insatta så är det inte precis någon degradering. Möjligtvis om man ser på den ökade arbetsbördan han kommer få. Det är lite tråkigt då vi har vant oss vid honom och det mesta fungerar bra. Om jag och Frida inte minns helt fel så har vi hört att de som går ett år över oss inte tycker om den läraren vi ska få nu. Men det finns tyvärr inte så mycket vi kan göra.



Men det finns ju alltid något positivt. Vi gick upp tidigt och hann med en hel del skolarbete innan skolan. Det har dessutom varit en väldigt fin vår-/vinterdag, vilket gör det hela mycket roligare att cykla till skolan. Tyvärr hade Frida inte med sin kamera, så några fina bilder finns det tyvärr inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar