torsdag 15 mars 2012

En lysande dag utan sol

Denna dag har varit precis som alla andra denna veckan. Vi har gått upp, pluggat ett tag och sedan gått ut för att gå en runda. Vi har, som säkert är bekant för er, även en kurs där vi lär oss om hur nätverk fungerar. Det bör även vara känt att denna kursen inte är riktigt kry då den är av amerikansk standard och inte följer tentaveckorna. Men även om vi inte har någon tenta denna veckan i det ämnet kan man tycka att även det ämnet förtjänar lite pluggtid. Det är dock inte fallet, men vi är ju "lediga" nästan hela nästa vecka så vi får väl ta tag i det då.

Istället för att läsa på om nätverksteknik ägnar vi hela dagarna åt kryptering. Förhoppningsvis fixar vi tentan imorgon samt redovisningen och opponeringen nästa vecka. Då är hela kryptering 2 färdigt :).

Frida har berättat de senaste dagarna om hur vi catchar här i Karlskrona. Det har vi även gjort idag, vilket ledde till att vi hitta hela fem stycken. Mycket nöjda blev vi efteråt. Det är roligare att gå ut och gå när man har ett mål med det hela.

För att summera rubriken, vi har fått mycket gjort i krypteringen idag, både angående tentan och förberedelser inför opponeringen samt hittat bra med catchar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar