tisdag 6 mars 2012

Vår!

Nu har jag och Jimmie börjat våran "vägra vinter" period. Nu är det mars och den månaden räknas som vår. Visserligen har det väl nästan varit vår sedan i januari, men det är faktiskt först nu som det börjar räknas som vår. Det har varit så fint väder i flera dagar. Hade lite ångest efter helgen eftersom vi inte var ute i det fina vädret, mer än en vända till ICA. Igår tog vi fram vårjackorna, men vantar, halsduk och mössa behåller vi ett tag till, eftersom vi cyklar på mornarna och då blir det ganska kallt. 


Vi slutade en halvtimma tidigare idag eftersom vår lärare hade gått igenom allt som vi skulle gå igenom för kursen. Cyklade hem i ett underbart väder, så jag tyckte vi skulle ta en fotopromenad. Jätteskönt i solen. Man blir så glad av det fina vädret. Börjar blir lite trött på mörka och kalla dagar, men nu hoppas vi att det har vänt för året :)


Vi tog som sagt en promenad i det fina vädret. När vi hade gått ett tag så blev det lite kallt, eftersom man stannar till emellanåt för att fota, så vi bestämde oss för att köpa varsin varm choklad att ta med sig ner till fisktorget. Där satt vi i den varma solen och njöt av våren ett tag. Lagom tills solen gick i moln hade vi precis druckit upp vår choklad, så vi traskade hemåt.  




Jimmie med sin choklad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar