onsdag 23 november 2011

Lycka

Idag har vinden vänt någorlunda. Både på riktigt och som ett ordspråk. Man skulle kunna tro att det har börjat komma från nordpolen för att frysa alla karlskroniter till isbitar. Även om det har varit 6-7 grader har man frusit mer än innan.

Vinden har även vänt för en liten stund i våra studier. Vi har lyckats komma vidare i vårt krypteringsprojekt. Igår fick vi veta att en kurskamrat lyckats, men det positiva i det hela är att vi har själva varit på någorlunda god väg. Utan att gå in på detaljer så kan man säga att vi gjorde det svårare än vad det egentligen var. Vi fixade även lösa kryptot utan att fått veta vad den vår kurskamrat kommit fram till. Fast Frida är den som suttit och kämpat med det mest faktiskt.

Idag fick Frida sin nya kamera! Hon har länge gått och velat om hon ska köpa en systemkamera eller inte, och nu har det äntligen blivit en! Jag tycker hon får se det som en belöning för hennes slit med vår uppgift. Min belöning blir att jag ska gå på bio idag. Jag och en kille som går civilingenjör med inriktning spelprogrammering ska kolla på aningen filmen Immortals eller In Time. Grovt kan man säga att det står mellan action film eller grekisk mytologi inspirerad film. Vi får helt enkelt se vilken det blir och berätta mer imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar