fredag 18 november 2011

God mat med prat

Som i de flesta andra inlägg kommer jag klaga på en kurs vi har där läraren/lärarna är katastrofala. Även på laborationen vi hade idag var det ingen av oss som fatta vad vi skulle göra.

Efteråt bestämde jag, Frida, Viktor och Martin oss för att äta tacos hemma hos någon av oss. Hos vem visste vi inte riktigt. Planen vi hade var att Viktor och Martin först skulle till systembolaget och att vi sedan skulle bestämma oss. Jag antog att det skulle bli hos oss eftersom vi gått i 30 minuter in till stan och var 2 minuter från oss.

Men istället för att äta tacos bestämde vi oss för att äta på Stars 'n' Stripes. Det fanns ett erbjudande som vi sett innan och som lockade oss, köp en öl/cider/alkoholfritt och få buffén och ät så mycket du vill. Buffén var inte den största vi sett men det var mycket gott! Den bestod av starka kycklingvingar, smokeysauce marinerade köttbullar, glaserade revben, divese sallad 

Fridas Glass
("vanlig sallad, marinerade svampar), salsa- och bluecheesesås, pastagratäng och bröd med smör. Det hela kostade 89 kr, och då fick man 50 cl valfri dricka. 

Efteråt tog Frida en cider till och en glassmix och Viktor tog en cheesecake och en öl till. Jag och Martin nöjde oss med en cider respektive öl till. Det  hela var mycket trevligt och vi planerar att göra om det, men det får nog komma ett eller annat bidrag från CSN innan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar