onsdag 29 februari 2012

Skottdagen!

Idag är det skottdagen och den har väl varit som vilken vanlig dag som helst egentligen. Tyckte visserligen att det kunde hända något speciellt som tex regna konfetti eller något annat skoj ;) Visserligen tog vi vår första cykeltur till skolan detta år. Förvånansvärt skönt. Visserligen var det  jättemycket dimma imorse och man såg knappt tio meter framför en! 

Lämnat in både vårat krypteringsprojekt och vår krypteringslaboration. Känns skönt. Kan man börja fokusera på tentan som är om två veckor. Satt faktiskt en timma idag och gick igenom det vi ska kunna till tentan. Krypteringen har inte riktigt fått den uppmärksamheten som den borde, om man inte tänker på projektet och labben. 

Efter lite plugg och en fika gick vi på en liten promenad i det fina vädret. Riktigt skönt. Tog till och med på mig mina easytone skor. Hade även med kameran idag. Var tvungen att fota lite av den lilla vår som tittat fram. Känns så konstigt att vårfåglarna har kvittrat i över en månad redan. Det var som jag sa till Jimmie, att fåglarna kommer väl att flytta söderut i augusti...

Svan som cirkulerade över en cykel...
Två nördar som vi är så har det blivit ganska mycket tv-spels spelade på vårat xbox. Blivit en del Halo spelade, men det är ju så roligt. Vi båda behöver något annat att tänka på och då funkar inte dator eller tv-tittande på samma sätt. Vi måste aktivera hjärnan för att kunna slappna av. Låter konstigt egentligen, men så är det ibland. Andra dagar behöver man inte göra något alls för att kunna slappna av, visserligen är det  ett svårare alternativ, men det funkar.

Nu ska vi kolla på Sveriges mästerkock! Ibland behöver man ta det lugnt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar