lördag 11 februari 2012

Lördag

Dumlesufflé
Nja gissningarna på förra inlägget är inte helt rätt, men kanske inte helt fel heller...? Imorn får ni veta om ingen kommer på det tills dess.

Dagen i all ära har gått till lite felsökande av min kod som fortfarande inte vill ge med sig. En jävla envis kod! Tycker att den snart få börja ge med sig lite. Behöver lite flyt nu. Jimmie har mest suttit och spelat tv-spel. Han är som ett liten barn som ska upp tidigt (okej, han gick upp halv elva) på morgonen för att han inte kan sova eller för att han ska upp och kolla på barnprogram :P  Han gick upp en och en halv timma före mig. Märkte knappt att han gick upp... Var riktigt trött.

Vi gick och handlade, gjorde kvällsmat och satte oss för att kolla på melodifestivalen. Rätt val som gick vidare denna veckan också tyckte vi båda. Skönt när det blir lite som man själv vill, trotts att man inte röstar. Mellan låtarna fixade vi med en super god chokladsufflé med dumle i. Jättegott. Dock var den nog inne några minuter för länge, men den var god ändå :) Nu blir det till att fortsätta ta det lugnt i soffan efter en god middag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar