söndag 12 februari 2012

Hemlis!

Att ingen har listat ut det än. Tyckte en utav bilderna talade av sig själv häromdan, om man kollade riktigt noga ovanför tvn på en utav bilderna, eller kollar mellan mina fingrar så har ni er ledtråd.

Xbox :)
Vi har varje fall köpt oss ett xbox med kinect! Har kollat på det hur länge som helst och velat köpa det. Dels för att många spel endast bara finns till xbox och sen för att kinect verkar superkul :) Visst var det så! För er som inte vet vad kinect är så är det en kamera som läser av rörelser så man slipper ha kontroller, tex när man spelar just dance så behöver man inga kontroller som när man spelar just dance på wiiet. Är riktigt överraskad över vad man kan göra med kinectet. Visst jag fattade att man skulle röra sig och sånt för att styra olika saker, men att man "loggar in" genom att den läser av ens ansikte vad ju bara sjukligt fräckt! Sen styr man alla menyer med hjälp att vifta med händerna i princip. Hel nöjd :) Haft jättekul med just dance. Den känner av alla rörelser, så man måste verkligen hänga med mer med bena än vad man behövde med wiiet.

Har också blivit en del Halo spelade. Ett spel som bara finns till xbox och PC. Fick två gissningar häromdan om vad det kunde vara, en dator eller en ny tv. En ny dator kan man ju nästan säga att det är eftersom det är microsoft som tillverkar xbox, så är det en dator som fungerar som en tvspels-konsoll. Sen med att det skulle vara en ny tv var det ju inte, men det har ju med tvn att göra ;) En annan kul sak med xboxet är att det typ inte är några knappar som man ska trycka på, utan sensorer som känner av fingrarna. Lite som touchknappar. Gillart ;)

Så nu slipper ni undra över vad som fanns i det stora paketet. Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och se på mentalist. 

2 kommentarer: