måndag 13 februari 2012

Promenad

Våran underbar måndag... not! Plugg, plugg, plugg! Suttit i typ sju timmar, med en timmas lunch. En aning mör i hjärnan, jadå! Det är den satans programmeringen som ställer till det. Har bara en pytteliiiiiiten skitsak kvar, men det vill sig inte :( Sen ska man ju skriva värsta novellen om olika fördelar med olika implementeringar, vilket vi inte behövde förra året när uppgiften gick för första gången.... Man har ju liksom redan lagt ner tiden på uppgiften en gång, men eftersom det uppenbarligen inte gick så bra förra gången får man ju lägga ner lika mycket tid denna gången också, vilket i sin tur kunde gått till något annat, tex krypteringsprojektet. 

Dimma
Efter att bara ha suttit inne hela dagen kände vi för att ta en promenad. Det kom ju ca en decimeter snö igår! Precis lagom kallt ute. Ingen jobbig stickande vind. Däremot var det en hel del dimma. Vet inte om det framgår så mycket på bilderna. Promenaden var väl behövd varje fall :)

Fick även ett nytt armband idag. Det andra armbandet var fel, för spännet passade inte. Det jag fick idag var helt perfekt, så det andra var helt klart ett fabriksfel. Så nu är jag en glad och nöjd igen :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar