onsdag 31 oktober 2012

Trötter

Helt otroligt trötta är vi idag. Hade de haft audition för att spela rollen trötter, i snövit, hade någon av oss fått den utan att ens behöva anstränga oss. Det blev fem timmars sömn inatt :( Halv åtta gick vi upp för att tvätta ur de kläder som legat i frysen hela veckan. Synd bara att vi hade missat att tvätten började sju och inte åtta. Hade hunnit torka den sista tvätten om vi inte hade missat det. 

Vår tillfälliga garderob
Tvättandet gick hyfsat smärtfritt, förutom att Jimmie klippte hål i mitt skärp när han skulle klippa upp en påse :( Inte så kul, men inte hans fel. Det jobbiga nu med att vara utan garderob är att vi inte har någonstans att lägga alla kläder. Fått bli lite improvisation  Vi ska ju inte bli civilingenjörer utan anledning liksom ;) 

Medan vi tvättade så frostade vi av frysen. Vi bestämde oss även för att tvätta ur hela kylskåpet, när vi ändå var igång. 

Känns som att man inte har gjort något idag, men innan klockan var tolv, hade vi hunnit ovanstående saker. Resten av dagen gick till att torka tvätt och göra vår lilla fina provisoriska garderob. 

Imorn åker jag till Göteborg för att hälsa på Sabina. Ska bli så himla kul!! :D Behöver verkligen komma bort från skolan ett tag. Vanligtvis när vi har tentor, skulle vi haft tentavecka denna veckan, vilket skulle ha inneburit några helt lediga dagar.

Nu på kvällen blev det god middag. Stekt kycklinglårfilé med hemlagade pommes. Efterrätt blev det vår chokladglass och marängsviss på våra maränger. Blev dock lite förvånad när Jimmie kom in med en kopp glögg, men ack så gott! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar