torsdag 4 oktober 2012

Otur, inte otur, otur, inte otur...

Det känns som att vi varannan dag har otur och varannan dag har vi tur. I förrgår aggade vår lärare i sönder vår kravspecifikation och vår projektbudget, alltså oturs dag. Igår hade vi flyt. Vår andra lärare gav feedback på mycket, men det enda han inte klagade på var kravspecifikationen och projektplanen, alltså hade vi lite tur :) Idag var det dags för lite otur igen.

Vi bestämde oss att gå och handla vid fyra. Tror ni inte att det börjar ösregna då!? Så klart att det skulle göra det. När vi ska gå hem så går vår bärkass i sönder. Vad är oddsen liksom? Det är en kasse som vi har fått av Jimmies pappa som är väldigt praktisk. Lätt att vika ihop och bära med sig. Mycket enkel att packa ner saker i. Lätt att bära tillsammans. Den har en träpinnar som handtag, vilket gör att den blir väldigt stabil, dock var det en utav dessa träpinnar som bara gick av på mitten :( Tur att vi bara hade en nedförsbacke kvar innan vi var hemma.

Annars har här inte hänt så mycket. Vi tog oss en sovmorgon och gick inte upp förens vid elva. Så skönt att inte behöva gå upp till något. Skulle haft föreläsning vid ett, men vi kände inte för det, plus att det regnade. Jag har suttit och lekt med vårt GUI till projektet som jag hoppas blir rätt snart :) Jimmie har lekt lite med vår inlämningsuppgift. Jag har även dansat lite, "Just dance 4" på wiiet. Mycket roligt. Avslappnade att göra något annat :)

Jimmies bok som han har beställt kom på posten idag, "A beautiful mind". Vi såg filmen i söndags och Jimmie blev sugen på att läsa den. Jag har också beställt böcker, en hel dag före honom till och med, men dom har fortfarande inte skickat dom, vilket är lite tråkigt. 

1 kommentar:

  1. Dålig kvalité... Men det finns fler kassar att hämta. Det är bara att komma hem. Krama varandra från mig. ;)

    SvaraRadera