måndag 8 oktober 2012

Tjejer och skor...

Jag förstår inte riktigt vad det är tjejer ser i skor. Frida har velat köpa ett par nya skor, och i lördags var vi och kollade i en skobutik här i närheten. Som tur var hittade hon ett par skor hon ville ha, men tyvärr fanns de inte i hennes storlek. Antingen var det en storlek förstora eller försmå. Jag fick sedan spendera heeela restretande helg med att höra henne sakna dessa fantastiska skor hon hittat. Nädå, så farligt var det inte. Idag när vi skulle handla mat inför kommande vecka kunde hon inte hålla sig från att gå in och kolla på skorna igen.

Denna gång frågade hon om skorna skulle komma in igen och svaret blev, troligtvis inte. Men den snälla expediten tipsade henne om att ha en sula i som kan minska skorna med ca ½ storlek. Frida fick en sula och hon provade dem, och de passade! Så nu har Frida studsat runt här hemma och är överlycklig. Ett plus i det hela är ju att det är klack på skorna, så hon blir lite längre.

Vi passade även på att handla "Shower Gel" från Body Shop. Frida fick ett "smakprov", i brist på bättre ord,  från sina föräldrar i julas som hon tyckte var bra. Hon har alltid haft någon form av utslag på sina armar som nästan har försvunnit sedan hon börjat använda "smakprovet" så hon köpte en annan idag. Det är rätt spännande dofter i dessa. "Smakprovet" hade doft av ingefära och den hon köpte idag luktar vattenmelon och eucalyptus. Låter inte så passande kanske, men doftar väldigt gott!

För övrigt har det inte hänt så mycket här i Kallekrona. Projektet vi håller på med känns mer och mer hopplöst i mina ögon, men vi ska nog klara oss. Men man får försöka se ljuset i mörkret, har idag "bokat" en dejt med Filip från min gamla gymnasie-klass igen. Fast denna gången inte hemmagjord pizza utan Sushi (som vi inte gör själva givetvis ;) ). Så vi får se hur Karlskronas Sushi smakar, enligt många recensioner Frida hittat ska det vara en av de bästa i södra Sverige, så vi får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar