onsdag 10 oktober 2012

Onsdag

Igår skulle vi ha HoD-möte vid tio. Vi skyndade oss upp och hade vässat våra gaddar, för att säga ifrån att vi inte tänker skriva om våra papper fler gånger. Vi var några minuter sena, men kom prick klockan tio till skolan. Väl framme står Oliver och väntar och en minut senare kommer Micke och säger att vår HoD är sjuk! Så irriterad jag blev. Vi var ju redan arga från förra mötet, så stessar man upp till ett möte som inte ska äga rum ändå. Spännande dock att hon har sagt att om vi inte kan komma ska vi maila henne, vilket jag tycker att man kan göra tillbaka också, men icke! Hon hade lagt ut ett anslag på it´s. Förstår inte riktigt heller hur man kan bli så sjuk över en natt, så att man dessutom vet att man inte kommer att vara i skolan på hela veckan... Riktigt udda.

Ganska irriterade gick vi därifrån och hade ett eget möte. Fick lite gjort och vi skickade äntligen iväg vår kravspecifikation till vår kund. Det komiska i det hela var att kunden var nöjd med den som Jimmie råkade skicka till honom förra veckan, den som vår HoD har bett oss skriva om TVÅ JÄVLA GÅNGER! Han fick varjefall den nya versionen, och var som sagt redan nöjd med den förra, så han var nöjd med denna också. Som ni säkert minns, var även vår andra handledare också nöjd med kravspecifikationen, så det har varit ett jävla daddande med detta papper, mest från vår HoD.

Mina nya böcker
Slutpratat om det. Det börjar bli "Karslrkona-väder" som Jimmie kallar det för. Det är det vädret han tycker att han är mest "van" vid, nu sen vi flyttade upp hit. Nu ikväll är det tillochmed under fem grader. Denna vintern kommer nog snabbare än förra vintern. Förra året cyklade vi hela året ut, eftersom det inte blev så kallt, och ingen snö kom heller. Vi får väl se hur snabbt det blir vinter detta året. Även om kyla kanske inte alltid är så trevligt, så är det ganska skönt och vara ute när det är så klar och kall luft :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar