onsdag 3 oktober 2012

Lugnet efter stormen

Kände att dagen igår bara var helt åt skogen. Verkligen ingen rolig dag. Man var inte så värst pepp på att ställa sig och redovisa så långt vi har kommit på vårt projekt inför vår andra handledare idag. Mötet med vår HoD igår gick ju åt helvete rent ut sagt.

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag hade vässat gadden ifall han skulle börja hacka på oss också. Var verkligen beredd på en fight! Men tänka sig att två människor som egentligen vill ha ut samma saker kan vara så olika! Denna redovisningen på en timma har varit mer givande än de tre eller fyra möten vi har haft med vår HoD. Idag fick vi jättebra feedback. Han sa inte att allt var skit. Han påpekade de saker han saknade eller om det var något som var lätt att missuppfatta. I samma veva sa han även hur vi kunde lösa våra problem. Han satt inte bara och sa vad som var dåligt som vår HoD gör. Känner ett behagligt lugn inom mig, vilket är skönt efter gårdagen dåliga känsla man gick och bar på. 

Ironiskt att han inte såg några problem med vår projektplan, den klagade han inte på alls! Igår fick vi höra ett och annat och vår HoD hade med glädje kunnat riva i sönder pappret på plats framför oss. Ni kan tro att vi har det jobbigt med att få ihop dokument som ska tillfredsställa alla parter. 

För övrigt händer det inte så mycket. Projektet tar mycket tid av oss. Unix-programmeringen går sådär. Vi känner oss lite slitna eftersom vi inte fått så mycket sömn de senaste dagarna. Suttit upp till tolv med skolarbete och sen inte somnat förens vid ett-två. Så det har blivit runt sju timmars sömn i några dagar. Tur att det snart är helg igen. Då ska vi "förfira" vår månadsdag. Det är inte förens den 9:e (tisdag) men vi ska käka lite god mat ändå :) Nästa månad, den 9:e tänkte vi gå ut och käka någonstans, för då har vi varit tillsammans i sex år :) <3 Tänk vad tiden går snabbt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar