tisdag 30 oktober 2012

Full fart

Idag har det varit en hektisk dag. Imorse var det som vanligt upp tidigt för att ha HoD-möte. Som alltid har jag ingen kommentar om mötet, eftersom mötena oftast är pinsamt dumma. Blir arg av att tänka på det :(

Direkt efter mötet var det dags att skynda hem för att passa Anticimex som skulle komma mellan 12-16. Kom visserligen hem vi halv ett, så vi hade tur att vi inte missade dom. Hann duscha och käka lunch innan varjefall :) Halv tre kom killen som skulle ta dö på de små djuren. Tog inte ens fem minuter. Vi fick sedan inte vara i rummet på två timmar, men vi hade redan bestämt att vi skulle göra massa ärenden under dessa två timmar. Har velat ha en ny mysig stickad tröja, eftersom den andra blev invaderad :( :( :( Efter att ha varit runt i alla affärerna typ två gånger, gick vi och fikade på waynes. 

Vid fem var vi hemma igen. Ingen av oss var speciellt hungriga, så vi lät bli att käka middag. Halv sex tog vi oss en promenad till Henrik som hade filmkväll. Det blev "revenge of the nerds" och "source code". Vi halv tio var vi så hungriga och filmen var precis slut, så vi gick hem och käkade middag. Falukorv och blomkålsmos. Typ godaste ever. Kan äta det varje dag. 

Imorn ska vi upp tidigare än vi brukar. Halv åtta! Kommer vara d-ö-d! Ska tvätta. Den enda tvättiden som fanns ledig innan jag ska iväg på torsdag. Tur att sängen kallar. Är riktigt trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar