onsdag 20 oktober 2010

Post!

Paket!
Vinster!
Idag har vi fått en massa paket, trots att det är ingen av oss som fyller år. Vi har nämligen varit med i en tävling där man ska gissa innehållet i olika paket. Gissar man rätt, så får man paketet hemskickat till en. Totalt har vi fått sju paket! Eller ett kommer antagligen imorgon.


Det vi har vunnit är solglasögon, vattenpistol, cykel-/bil/bmxpump, häftpistol + häftklamrar, golfpeggar och en mortel. Imorgon kommer antagligen galgarna. Är otroligt roligt att man för en gångs skull vinner något när man är med i en tävling. Är första gången som både jag och Jimmie vinner något när vi är med i en tävling.

Mortel
Tyckte det var roligt att det var Jimmie som vann morteln eftersom han hade velat skaffa sig en annars. Den har verkligen en snygg design och är mycket praktiskt eftersom den har antiglid undertill så att den inte åker rundor. Visst den ska inte vara snygg, utan den ska vara bra till att mala kryddor eller dylikt, men jag som har ett litet designertroll inom mig tycket det är viktigt med designen. 

Jimmies mortel
Dagen har inte endast bestått utav paket, utan vi gjort lite matte med, tro det eller ej. Vi var i skolan två timmar tidigare för att få några projektuppgifter klara. Trodde aldrig vi skulle lösa dem. Nu hoppas vi bara på att dem är rätt lösta, så vi blir godkända i kursen! 



Nu på kvällskvisten har vi räknat ytterligare lite matte. Var halvt tvungna att räkna en gammal tenta som vi ska gå igenom imorgon. Blev nästan klara, så vi känner oss nöjda med dagens insatser.

Imorgon drar vi hemåt mot kära Helsingborg! Har köpt lite färdkost (godis) och en tidning att läsa. Då tänker ni, vad ska Jimmie göra. Jo han kommer ta min fina SOLO-tidning och läsa den, även om han inte säger att han läser tjejtidningar. Haha.

1 kommentar:

  1. Jimmie är en sparsam kille som läser gammla tidningar......... Tjejtidningar dessutom.....

    SvaraRadera