måndag 15 november 2010

Trötthetens dag

Jag förstår fortfarande inte hur den som lägger scheman tänker.... Analys i en variabel, fyra timmar, en MÅNDAG MORGON 8.00!!! Vi börjar ha tävlingar om vem som kan hålla sig vaken längst. Då är det fan kris. Det värsta är väl att vår lärare pratar så sjukt snabbt så man hinner inte fatta. Dels för att man är trött och att det är väldigt tidigt på morgonen för att tänka. Sen för att det är saker som man inte kan. Inte okej.

Vår fina blomma :)
Måndagar är sega. Det är dem. Så har det alltid varit i och för sig, men dessa måndagarna är ännu segare. En annan sak som jag inte förstår heller med schemaläggarna är varför de först lägger Analysföreläsning 8-12, sen 13-15 är det räkneövning. Det är totalt sex timmar analys på en dag, en måndag dessutom. Sen har vi ju sappmöte klockan sex, så vi brukar sitta kvar i skolan tills dess. Efter dagens räkneövningar så satte vi oss i caféterian fram till halv sex, för att räkna lite till. Totalt blev det 8½ timmar analys idag...

Vi kom hem vid åtta, då vi snabbt hade hunnit inom ICA för att köpa en grillad kyckling. Blev lite besviken när jag såg att de hade extrapris på grillad kyckling denna veckan, för jag kunde räkna ut med tårna att den skulle vara slut, vilket den var... Så vi fick köpa kall grillkyckling istället och göra sallad av den. Det gick hur bra så helst! Gott var det också. Fick lite över som vi ska käka till lunch imorgon. Vissa börjar ju 13.00 imorgon. Ibland är det skönt att vara student.

1 kommentar:

  1. Ja, dagen måste ha tagit väldigt hårt på er. Uppdateringen lyser ju med sin frånvaro ;)

    SvaraRadera