lördag 20 november 2010

Recap

Orientalisk kycklingyta. GOTT!!
Har inte blivit så många inlägg denna veckan. Vet faktiskt inte varför, men vi har väl haft mycket att tänka på. Gjort sjukt god mat häromdagen, som vi hade med oss som lunch till skolan dagen efter!

Igår var Jimmies mormor och morfar här. Hela dagen började med att vi försov oss! Vi vaknade halv nio. Bussen skulle gå kvart i nio, och skolan började hel! Paniken vi hade.Vi fick springa över halva stan för att hitta en buss som kunde ta oss till skolan någorlunda i tid. Vi hann före läraren, så vi var i tid. Puh! Sen satt vi där på programmeringen i tre timmar med kurrande magar. Hann ju inte äta frukost... Vi tog bussen tillbaka in till stan, laddade våra busskort, köpte lunch på Subaway, köpte en adventsljusstake på Åhlens och färgpennor på BR. Vi hann mycket på den timman mellan 12-13. 

Exakt klockan 13 ringde dem och sa att de var vid stortorget, så vi gick och mötte dem. Sedan åkte vi hem till oss. De fick en lite rundvandring i vår fina lägenhet :) Sen satt vi och pratade lite innan det var dags för dem att checka in på Scandichotell, typ 200 meter ifrån oss. Scandic är typ helt nybyggt och otroligt fint. Det ligger precis vi havet och de som har rum mot vattnet har en otrolig utsikt över Karlskrona.

Lax och pressad potatis. Det var ett tag sedan!
Vi åkte sedan vidare ut mot Amiralen, som ligger i Lyckeby, en lite bit härifrån. Först åkte vi till rusta, där vi köpte adventsljusstakar att ha i fönsterna. Sedan åkte vi vidare till Maxi, där vi fick välja mat som vi ville ha som dem sedan betalade åt oss. Så otroligt snällt! :D Visserligen var frysen ganska full, men lite mat fick vi med oss hem :D

När vi kom hem igen satt vi och fikade lite, innan vi skulle ut på Michelangelo, en mysig restaurang som ligger på Ronnebygatan. Alla tog varsin planka med fläskfilé, potatismos och två olika såser, rödvinssås och bearnaisesås. Mycket gott! Detta blev vi också bjudna på! 
TOGA!!!
Efter maten gick vi hem och käkade kladdkaka, som dem hade med sig. Vi drack te och de drack kaffe. Vi satt ett tag i vårat kök och pratade ett tag sedan åkte de till Scandic, eftersom bilen fortfarande stod kvar utanför vår byggnad. De fick även med sig lite saker hem, typ vårat Wii och våran äckliga radio som inte fungerar... Vi hann mycket igår. En mycket trevlig dag, tyckte både jag och Jimmie. Jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden sa Jimmie. Var uppenbarligen trött efter dagens äventyr. Ikväll blir det ytterligare äventyr. Sapparna anordnar togaphest. Det ska blir riktigt kul men kallt.... Vi klara oss förmodligen. I värsta fall blir vi förkylda.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar