onsdag 3 november 2010

Officially dead

Idag hade vi fint främmande på besök. Jimmies pappa med systrar kom och hälsade på. De kom runt tolv, då vi hade en lite rundvandring och sedan hade dem med lunch. Tunnbröd, skagenröra och läsk. Mumsigt! Efter lunchen och mycket pratande, åkte vi för att kolla på vår skola, så nu vet dem vart vi rör oss i princip varje dag. Tur att vi åkte bil till skolan eftersom det blåste, som det alltid gör i Karlskrona, men nu var det dessutom regn inblandat. Mindre kul.

Efter skolbesöket åkte vi till Maxi för att skaffa oss en ny gaspatron till våran sodastreamer, så nu fungerar den igen :] Någon som fungerar varjefall... Vårat Wii har som sagt dött. Nu är det officiellt. Det är dött. Efter många timmars letande, så vet vi om att det aldrig kommer att fungera igen. Jag är fruktansvärt besviken, ledsen och arg. Bara haft det i en månad. Kul. Drygt 3000 kr åt helvete rent ut sagt. Så är någon intresserad av ett bokstöd, tegelsten, "hantel" you name it! Säg till, vi har en vit tegelsten som numera kommer att stå och samla damm.

R.I.P Wii  29/9 - 2010 ----> 31/10 - 2010


6 kommentarer:

  1. Går det verkligen inte att göra något :(

    SvaraRadera
  2. Mjo.. det finns några få, lite mer kostsamma och riskabala alternativ kvar...

    SvaraRadera
  3. Finns det ingen garanti som gäller.

    SvaraRadera
  4. Nä eftersom vi har hackat det, så gäller inte garantin längre.

    SvaraRadera
  5. Men Lars sa ju att man kunde fixa så attt man fick bort det på ngt sett så att man inte kan se attman har hackat det.. ni kanske ska ringa honom, han är riktigt bra på sånt ;)

    SvaraRadera