tisdag 23 november 2010

...och så kom snön!

Det faller små fina vita kalla kristaller ifrån himlen. Den lägger inte sig dock, men det är mysigt med snö. Hellre det än regn. Det har regnat konstant sedan i söndags! Kände att det var dags för snön nu, även om den inte lägger sig.

Idag försökte vi tjäna lite pengar. Det gick sådär. Av någon knepig anledning så åker man bara gratis med tågen mellan Karlskrona och Karlshamn. Detta gör att vi kan ta tåget från Karlskrona, åka en station och sedan gå upp till skolan, samtidigt som vi tjänar 9.60, för det är vad det kostar att åka till skolan. Ganska svinigt tycker jag, eftersom det kostar lika mycket att åka denna sträckan mellan Ödåkra och Helsingborg. Den sträckan är dessutom sjukt mycket längre. Mer för pengarna helt enkel. I alla fall, när vi hade gått ner till tågstationen, i motvind och ösregn, ställer oss på parrongen, så står det att man inte får åka från Bergåsa till Karlskrona. Svineri! Antagligen vill de väl inte att man ska "missbruka" sitt BTH-kort... Tycker det är ganska elakt att behöva ta bussen och slösa nästan 10 kr, för 5 minuter på en full buss, när man kan ta tåget som är GRATIS! Borde fan klaga på Blekingetrafiken. Skånetrafiken har ju varjefall skaffat studenkort! Vi får väl se det såhär, att vi tjänade 9.60...

Imorgon är det seminarieövningar på matten, så det är bara gå dit och visa sina fina uträkningar (som man knappt fattar) men om vi är på fem av sex seminarieövningar får vi 0,3 poäng på tentan( då 6 är maxpoängen), så det är ganska nice ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar