tisdag 9 november 2010

Dagen med stort D

Middag
Idag firar vi en mycket speciell dag, vår fyra-års dag. Kan knappt att tro att det redan har gått fyra år! För att fira denna speciella dag gjorde vi extra god mat. Inte för att vi inte brukar laga god mat, men annars brukar vi lägga ner mer energi på maten som vi lagar under helgerna, och inte den maten som vi lagar under veckorna. Ikväll blev den baconinlindad kycklingfilé med hemlagade klyftpotatis och Erik Lallerstedts bearnaisesås. Otroligt gott! Givetvis blev det efterrätt till denna speciella dag, fast det tog väl sådär tre timmar innan vi kunde klämma ner den ;)

Chokladhjärtan

Till efterrätt blev det blev det chokladmousse med hallonkrisp. Vi hade även köpt färska hallon att ha till. Tur att de hade extrapris på bär denna veckan :) Jag hade även gjort små fina chokladhjärtan. Mycket gott.
Chokladmosse med hallonkrisp



Kvällen består av slapp framför TV:n. Förmodligen kommer man i säng någorlunda tidigt. Imorgon är vi visserligen lediga, men den dagen lär bestå av plugg, plugg och plugg. Programmering och matte. Yeay, dagen är räddad! Men så är det när man plugga på högskola.

2 kommentarer:

  1. Grattis på er, era sötnosar :)

    SvaraRadera
  2. Ni är lika söta som hallonen o choklad hjärtanen GRATTIS <3

    SvaraRadera