söndag 21 november 2010

Toga!!!

Vi och våra fina togor :)
Igår var det togaphest!! Jävligt skoj och inte så kallt som jag trodde det skulle vara. Det var längesedan jag såg så mycket folk på kåren, så antagligen gick sapparna plus på detta :D Jag och Dexter fick agera domare till "snyggate togan" för båda könen. Motiveringen till båda var att de hade satt en egen touch på sin toga. Killen som vann hade ett svampbob lakan. Sjukt kul :D Tjejen som vann hade fixat bra med sin toga. Man såg att hon hade ansträngt sig för att den skulle sitta snyggt och se snygg ut. 

Potatisgratäng och kyckling!
Innan vi stack till bulten, som höll i förphesten, så käkade vi något gott. Kyckling och potatisgratäng!!! Första gången vi gjorde potatisgratäng här faktiskt och absolut inte sista! Vi ska ju ha Hjulsittning om en månad, så Jimmie sa att vi kunde göra potatisgratäng och janssons... Vilket innebär att vi måste skala typ en miljon potatisar!!! Hoppas bara att folk har formar, vi har typ två... Till hjulsittningen måste liksom allt vara hemlagat. Till drygt 150-200 personer. Yeah. Jag hoppas att vi får ihop allt i tid bara.

Glömde ju att nämna att det var ett pucko som sjöng/skrek MFF vid halv fyra inatt. I vårat ekande trapphus!!! Så höll han på i drygt en halvtimma eller något. Vette fan vad det var för fel på människan! Tycker han borde gå och be hela byggnaden om ursäkt för att han höll på så. Visst han var full, men det är fan ingen ursäkt. Man kan faktiskt hålla käften när man går in i en lägenhetsbyggnad så dags på morgonen! Var nära ett tag att gå ut i trapphuset och skrika åt honom att hålla käften och att folk ligger och sover. Sen hade jag sagt att MFF suger och att HIF är bäst såklart! Punkt slut! Idiot...

1 kommentar: