måndag 12 november 2012

Utflykt!

Idag tog vi oss ut till Lyckeby och Amiralen. Andra gången vi beger oss dit på egen hand (alltså utan bil). Första gången vi åkte dit var under vår nollevecka, när vi precis hade flyttat hit. Minns att Björn skulle köpa en micro och vi sprang rundor lite överallt.

Anledningen till att vi begav oss till Lyckeby var av lite olika anledningar. Gick inom rusta, där vi skulle ha diskmedel till diskmaskinen. Det vi har nu suger verkligen. Det blir inte rent och glasen bli flammiga. (o)tur hade rusta satt upp massa julsaker som vi tyckte var mer intressanta, så vi köpte massa julsaker och glömde givetvis bort diskmedlet! 

Innan vi gick till maxi och handlade mat, gick vi inom ÖB och köpte diskmedel, så vi fick det med oss hem. Ibland är det synd att man inte har bil. Hade emellanåt lätt kunnat handla på maxi. Affären är helt brutalt stor om man jämför med vårt lilla ica. Dom är säkert billigare på maxi dessutom, sen har dom ett mycket större utbud. Det jobbiga är som sagt att vi inte har bil och att det blir jobbigt att ha med sig massa mat på bussen. 

På rusta hittade vi en massa kul förutom vårat diskmedel(som vi glömde). Jag hittade en tomtemössa. Har en väldigt förliten mössa hemma... Hittade även en fin julstjärna att hänga i fönstret och även röda julkulor att hänga i fönstret. Presentpapper och etiketter hittade vi också. Dessa presentrullar ställde till det en del på maxi, eftersom vi ville lägga in allt i ett skåp. Vi stod nog i fem minuter med att få in dom, men dom knycklades bara ihop i ändarna :( Tillsist kom vi på att skåpen längst ner var större och där gick allt in! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar