onsdag 7 november 2012

Onsdag

Lång dag i skolan för omväxlingens skull. Hade föreläsning tio till tolv, lunch och sen blev det labb i samma ämne. Som tur var, så var i hemma tidigare än vad den andra gruppen hade varit. De hade haft stora problem med brandväggen, så tiden hade runnit iväg. 

Igår hade vi HoD-möte, som gick helt okej. Hon skällde inte ut oss som hon brukar. Det komiska i det hela är att hon först igår fattade vad det är vi ska utveckla. Vi har hållit på med projektet i två månader, utan att hon har vetat vad det är vi håller på det. Det är ganska skickligt! Kanske därför hon alltid är så jävla sur...  

Efter mötet igår, gick vi till vårt projektrum, som förövrigt är inne på dass :P Eller inte. Det är samma entré som till dasset. Efter någon timma kom en kille in och undrade varför vi var i vårt projektrum. Ja vi har projekt sa vi och det skulle vi ha fram tills januari. Sen sa han, ja jag hade behövt ta era datorer. Vi blev en aning förvånade. Aldrig sett människan innan, plus att jag inte trodde att någon hade tillgång till vårt rum. Han fick varje fall ta de datorerna som vi inte använde. Tänk om vi inte hade varit där. Då hade vi varit rökta om han hade tagit de datorerna som vi ska köra tester på. Det underliga var att vi stannade lite längre än vad vi brukar, så vi hade tur med andra ord :)

Imorn är det redovisning för milsolpe två. Dessa milsolpar, eller tollgate-möten, ligger lite fel i tiden. Det som redovisningen ska handla om imorn är ifall vi känner att detta är ett projekt vi vill/kan fortsätta med. Sen på fredag är det då tänkt att vi ska börja implementera vår produkt. Sen ska vi ha två veckor på oss att bli klara. Ja, ni ser att planeringen är lite udda... Vi hoppas att det går bra varje fall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar