lördag 24 november 2012

Mysteriet på Greveholm

Greveholm fantaster som vi är har tänkt kolla på julkalendern som går nu i år, Mysteriet på greveholm - grevens återkomst. Hoppas inte att dom har förstört den bara. Eftersom det var ett tag sedan man såg Greveholm sist så har vi kollat på alla avsnitt. Tog en fredags kväll. Det är utan tvekan den bästa julkalender. Älskar att dom pratar skånska! Underbart! Sambon min är fantastisk på att komma ihåg helt onödiga saker. Han kan i princip alla repliker i hela Greveholm. Fattar inte hur man lyckas. Det är inte bara Greveholm han kan. En och annan reklam (läs alla), även en och annan film kan han alla repliker i. Tänk allt viktigt han hade kunnat komma ihåg istället :)

Hade TG3 möte idag med Torbjörn som gick mycket bra. Han var nöjd och vi hade inte så mycket mer att tillägga :) Tiden idag har gått till projektet såklart.

Imorn kommer mina föräldrar hit. Dom har pratat om det länge, så nu bestämde dom sig att det var dags att komma och hälsa på. Får hoppas att det bli trevligt :) 

Nu blir det till att sova. Har sovit i snitt 6-7 timmar per natt, så jag är rätt så sliten i huvudet och i kroppen. Godnatt på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar