söndag 11 november 2012

En helt vanlig söndag med tidig väckning

Ibland händer det oväntade. Vad som igår såg ut att bli en helt vanlig söndag med sovmorgon och en dag utan mål eller måsten visade sig innehålla lite mer än vad vi förväntat oss.

Som Frida skrev igår var vi och såg den nya Bond-filmen Skyfall igår. Frida hade hört att filmen skulle vara bra, men hon har aldrig egentligen sett en Bond film då hon inte tycker att genren tilltalar henne speciellt. Efteråt var hon nöjd med biobesöket och tyckte att filmen var jättebra! Det tyckte jag också, så funderar du på att se den tycker vi att du ska göra det.

När vi kom hem satte jag Frida framför datorn och startade ett pokerspel. Under nollningen började vi prata om poker och det visade sig att det var ett par av våra vänner som inte spelat poker innan. Detta måste vi göra något åt tyckte vi och sa att vi fick ha en "pokernight" efter nollningen, men det blev aldrig av. Nu tog jag tag i saken här om dagen och började höra efter intresse, och det finns det. Troligtvis kommer det ett par stycken på onsdag som jag kommer spela brallorna av. Det är bara jag som spelat ordentligt innan, men det kommer bli kul i alla fall!

I morse vid halv sju vaknade vi av att Rohirrim (en hästarmé i Sagan om Ringen) hade flyttat in ovanför oss. Frida som är lättväckt vaknade som ett bi. Det har nämligen flyttat in ett par småbarn ovanför oss, om Frida inte nämnt det tidigare. Rohirrim lugnade sig efter ett tag, men återkom med jämna mellanrum. Efter att vi gått upp vid elva har vi lyssnar på dem vanka av och ann under hela dagen.

I övrigt har vi inte gjort så mycket under dagen, mest döat för att vila oss lite från skolan, det behövs på helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar