torsdag 8 november 2012

Myshelg

Imorn firar vi vårat sjätte år tillsammans. Helt sjukt lång tid. Tiden går fort när man har roligt :) Vi har varjefall  bestämt oss för att passa på att fira med att gå ut på restaurang. Vi har bokat bord på stars n strips tills imorn. Vi har även tänkt lite i förväg, eftersom vi antagligen kommer vara proppmätta imorn, och bestämde oss för att ta bion på lördags istället för imorn. Tänkte gå på Skyfall. Den nya bondfilmen. Har hört att den ska vara bra, så det får vi hoppas. Har visserligen knappt sett på Bond tidigare, men någon gång måste bli den första. 

Annars har dagen gått bra. Hade toll-gate möte idag som gick bra. Han är mycket bättre på att ge bra feedback än vad vår HoD är... Jag citerar från vårt möte idag "kravspecifkationen - fantastiskt bra!". Lite skillnad från vår HoD som fortfarande klagar på att den är dålig... Hon kan ju typ gå och lägga sig.... Vi fick mycket gjort. Även om vi har en del kvar, så börjar vi ändå se slutet :)

Idag skulle vi använda vitlök till vår lax. Den var inte liten om man säger så! På bilden är det två helt olika storlekar på vitlöksklyftor. Lite svårt att veta vilken som ska i, när det står en vitlöksklyfta. Det är som sagt lite skillnad på vitlöksklyfta och vitlöksklyfta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar