tisdag 29 maj 2012

Tenta, jordgubbar och Ben&Jerry

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Mycket har hänt nu de senaste dagarna, känns det som varjefall. Sverige tog hem Eurovision! Göttans! I söndags låg vi ute lite i solen. Lite kall vind, men ändå helt okej. En massa pluggande har vi också fått göra, hela helgen och igår. Idag var det nämligen tenta i datorteknik, som jag hoppas med hela mitt liv att den går vägen. Är så otroligt trött på att faila, speciellt när man lägger ner så jävla mycket tid! Då vill man lyckas någon gång. 

Idag kom vår taxfree katalog. Snart är det dags för en väl förtjänad semester :) Dock är katalogen på danska med danska priser, antagligen för att vi ska åka från kastrup, men vi behöver ju inte läsa för att förstå vad det är. Räcker med bilderna. Sen att priserna inte stämmer gör ju inte så mycket. Katalogen finns annars på nätet. 

Om en vecka vid denna tiden sitter vi förhoppningsvis på ett tåg på väg mot Helsingborg. Innan dess blir det en massa pluggande och tre tentor innan vi kan åka hem. Jag har två tentor på tisdag. Check! Hoppas verkligen att dessa tre tentor går bra!

Ikväll är det näst sista avsnittet av Desperate housewives, så vi har köpt lite jordgubbar och Ben & Jerry glass. Inte bara för att det är nästa sista avsnittet utan också lite för att vi har kämpat så med tentan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar