söndag 20 maj 2012

Sol

Äntligen har värmen börjat titta fram här i Karlskrona :) Därför bestämde vi oss för att gå ut i solen ett tag för att sedan gå vidare till glassiären. Gott med glass i värmen. Totalt blev det två timmar ute i det fina vädret. Det märks nu på kvällen kan jag säga. Fått fin färg (läs röd) på axlarna och Jimmie har fått fin färg i nacken. Inte så farligt, men det sticker lite.

När vi var ute så märkte vi hur fint det är med alla krukor man har satt upp lite här och var. Det är så fint när allt har blommat ut och sträcker sig upp mot solen. Vädret är påväg åt rätt håll med andra ord. 

Imorn börjar vi våran sista vecka på vårat andra år. Helt sjukt vad tiden har gått fort! Visserligen är det tentor veckan därpå, men vi har inga mer schemalagda föreläsningar efter denna veckan. Sitter redan och tänker på vår semester till Cypern. Det är trots allt om två och en halv vecka som vi måste ha packat allt, eftersom vi åker till Helsingborg då, så man måste veta redan då vad man ska ha med sig på semestern.

Nu ska jag kolla klart på Bridge Jones och sen bege mig till min säng, för att gå till skolan vid åtta imorn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar