tisdag 8 maj 2012

Blinkers

Vet att vi tagit upp denna diskussionen här innan på bloggen, men jag tvivlar på att det någonsin kommer finnas en bra lösning på den... Det gäller blinkers på bilar. Ska rösta på det partiet som tänker införa blinkers på bilar, i nästa val ;) Nä men allvarligt. Det är duktigt frustrerande när man stannar som cyklist för att man tycker att en bil kommer i för hög hastighet. Sen när man dessutom ser att föraren ser att man står och väntar tycker man ju att ett litet ljus borde gå upp i skallen, men icke. Det komiska är att denna diskussionen alltid dyker upp när man cyklar förbi samma ställe. Anledningen till det är för att om man måste stanna på just det stället, när idioter inte blinkar, och det gör att man får väldigt lite fart upp för en backe precis över gatan, i 10 % lutningen typ. Som sagt, det partiet som inför blinkers på bilar, ska jag rösta på ;)

Morgondagen bjuder på tenta vid 15. Konstig tid, men vi får mer tid att plugga på. Igår och i morse var både jag och Jimmie ganska osäkra på hur denna tentan kommer att gå, men efter att ha gjort ett exempeltenta och båda fått runt 75 % (60% är godkänt), så känner vi oss ganska säkra :)


På eftermiddagarna brukar vi kolla på property ladder, som är ett brittiskt program där amatörer renoverar hus och lägenheter. Det man mest blir irriterad över är hur okunniga de verkligen är. De flesta har ingen koll på vad dom ger sig in i. Visst, dom är amatörer, men om man köper ett hus som man vill renovera, borde man tänka över sina idéer och kolla upp vad det kostar att förverkliga innan man blir förvånad över att budgeten blev några hundratusen kronor mer än beräknat. Eller så kan man börja med att ge rätt ritningar till sin byggherre... Jisses. Fast det är kul att kolla på ändå och se hur det blir till sist :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar