söndag 29 april 2012

Vår :)

Nu har det förhoppningsvis blivit vår här i Karlskrona :) Jätteskönt väder ute idag. Det enda negativa var vinden. Både jag och Jimmie blev knäppa till sist, även om vi hade velat vara ute en stund till. Vi gick ut och satte oss på den lilla kullen som ligger vid fisktorget, och som jag alltid glömmer bort namnet på! Efter att blåsten hade tagit över, gick vi en runda tunt Trossö. Vi fick visserligen vika av en gata innan för att inte blåsa bort. Jävla vind. Inte nog med det. Vi gick dessutom förbi en skylt med världens mest ironiska budskap! I <3 motvind.  Eller inte!

Eftersom det var så fint väder blev vi lite sugna på glass, så vi gick till glassiären som precis har öppnat, för att köpa glass. De har lätt den bästa glassen utan tvekan och valuta för pengarna får man också :) Vi satte oss på en bänk i solen och när vinden tog över alldeles för mycket bestämde vi oss för att gå hem. Hemsk vind :( Hoppas den försvinner snart igen. Men man ska inte hoppas för mycket, det är trots allt Karlskrona. Blåshålet Karlskrona.... 



Igår var vi ute och sprang en runda. Gick mycket bättre än förra gången :) Vi var även på ginatricot och köpte en Frida klänning. Jimmie brukar kalla det så när han tycker det är något plagg som passa mig extra bra, Frida klänning, Frida tröja eller liknande. Ett Frida plagg helt enkelt. Men detta var en Frida klänning bokstavligt talat. Den hette nämligen Frida dress. Lite kul tycker jag :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar