måndag 2 april 2012

Problemet med att inte göra någonting

Dagen igår bjöd på mycket spännande händelser! Eller nja, inte egentligen. Sedan vi för ca ett år sedan var på en alkoholföreläsning där föreläsaren sa att för bästa studieresultat ska man se till att vara ledig på helgerna så har vi försökt hålla oss till det. Det är väldigt sällan som man har så lite eller har hunnit så mycket att man kan vara helt fri en hel helg. Det finns oftast lite saker att pilla med under helgens gång.

Som ni nu fått höra flera dagar så har ju Frida varit sjuk, och det har varit anledningen till att vi inte har gjort någonting i helgen, och inte att vi inte haft något att göra. Anledningen till att det inte blev något skrivet igår är helt enkelt att vi var upptagna med att inte göra någonting och glömde helt enkelt bort att skriva. Men jag personligen tror att det är bra att släppa allt en helg för att sedan nystarta och ta tag i allt igen, bara det inte sker för ofta! Titta bara på krypteringskursen, veckan innan tentan åkte vi hem över en helg och tänkte knappt på kursen och voilá! Frida fick en femma på tentan, jag en trea och vi klarade båda våra projekt.

Som kompensation igår ska ni få se på något sött/roligt. Lillkillen har både stil och de rätta movesen vill jag lova!  (kopiera och klistra in i webbläsaren, ni kommer inte bli besvikna!) http://http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wt824D1Bqg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar