måndag 16 januari 2012

Städdag

Dagens agenda bestod av Harry Potter och städning. Först läste jag ut min pretty little liars bok  i morse, samtidigt som Jimmie gjorde scones till frukost. Mumsigt. Imorn börjar allvaret så då blir det inte att dra sig i sängen eller göra något speciellt till frukost. Sedan såg vi film tre i Harry Potter-serien, fången från azkaban. Vi tog sedan en liten promenad runt Karlskrona i det snöblandade regnet. Vatten nivån är jättehög här i Karlskrona. Ser riktigt konstigt ut när man går vid fisktorget. Vattnet ligger längs med bryggan.... Det var tillochmed ett mycket tunt istäcke på havet.

Den helt troligt rena spisen!
När vi kom tillbaka började städningen. Inte alltid det roligaste, men oftast blir man lite peppad när man väl har börjat. Idag städade vi även ut julen, så då passade vi att vara lite extra noga. Jimmie gick helt lös på spisen och ugnen. Tror aldrig den har varit så ren, inte ens när vi flyttade in. Märkte då att en utav plattorna är sönder... :S Känns en aning otryggt, men den funkar ändå antar jag. Den har börjat "falla" sönder, om man kan säga så. När man typ ska tvätta av plattan så  trillar typ bitar av från den. Lite udda... ja. 

Nu väntar sängen, bok fem i PLL-serien och för Jimmies del är det fången från azkaban som han läser. Lite roligt innan idag när vi kollade på filmen så satt Jimmie och kommenterade allt som hände typ hela tiden. "Det händer inte i boken" eller "nä, riktigt så går det inte till i boken. Det går till såhär...". Han är för söt. Tur att jag hade sett filmen innan, så jag kunde lyssna på honom och titta samtidigt :) Natti på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar