tisdag 17 januari 2012

Äntligen!

:)
Äntligen har mina pretty little liars böcker kommit. Ska försöka sluta tjata så mycket om de böckerna, men jag är ganska överlycklig nu :D Nu ska här läsas! 

Första dagen  i skolan var helt okej. Vi ska läsa kryptering 2 denna terminen, och det är bara vår klass som ska läsa den. Vi är nio personer... Shit alltså. Vi var typ 30 st när vi började i ettan! Vi fick även tillbaka våra tentor som vi gjorde i torsdags. Skönt att den är ur vägen nu :)

Efter skolan var det bara att sticka bort till ICA, handla mat och sen snabbt tillbaka igen för att tvätta. Vi hade fjorton tvättar! Shit alltså. Trodde aldrig vi skulle hinna, men alla "akuta" tvättar var faktiskt klara vid sju. Köpte gardintyg när vi var hemma i julas, så nu är tygen tvättade och färdig. Ska se om jag hinner börja på dem imorn. Våra föräldrar kommer hit på lördag för att fira Jimmeis födelsedag och då får gardinerna gärna vara färdiga :) Har bara två par gardiner att sy. Vi köpte faktiskt ett gardinpar som redan var färdigsydda. Det blev jättefint i sovrummet nu. Vi är helt förälskade i gardinerna! Kanske dyker upp en bild på bloggen någon dag ;) Se till att ha tålamod bara ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar