måndag 29 april 2013

Gott och blandat

Idag hade vi vårt argumenterande tal. Skönt att ha det överstökat så man kan fokusera på den sista delen i svenskakursen, en projektrapport. Talet gick bra och alla blev godkända trots att många hade väldigt bristfälliga tal. Även referaten hade folk fått godkända fast att de inte hade uppfyllt kraven för godkänt. Känns väldigt roligt att folk blir godkända fast att de inte har följt uppgiften. Funderar på att inte lämna in rapporten i hopp om att bli godkänd ändå. Känns som att det är lite så det funkar. 

Sen jag har börjat på högskolan så har jag då aldrig varit med om att folk glider så pass mycket som man gör! Helt sjukt. På gymnasiet delades IG-varningar ut lite åt alla håll och skärpte de inte sig så blev de inte godkända. Uppenbarligen något som de har missat på högskolan. Tycker det är riktigt dåligt och man blir så jävla förbannad att folk bara ska glida så. Kvalitet på hög nivå..... Inte alls arg, nej då!


I lördags var vi helt otroligt rastlöst eftersom vi suttit dag och natt med skolarbete så lång tid, att vi nästan kröp på väggarna! På kvällen hade vi grillpremiär och det var en väldans tur att vi valde att gå hem med maten, för det var sjukt kallt ute. Gott blev det varjefall :D På kvällen tog vi oss en runda till kåren och efter att kåren hade stängt stod vi och pratade med några kompisar till halv fyra. Vi var lagom pigga igår... Så för att pigga upp oss lite så gjorde vi cupcakes!  

Nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt mig en dator. Levt med denna söndriga skärm i tre veckor eller något. Blivit något knäpp eftersom skärmen trillar hela tiden. Nu när man dessutom är sjukligt trött så är man bara sugen på att riva av skiten när den dummar sig :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar