onsdag 10 april 2013

Full fart!

Idag har det varit full fart! Klockan ringde klockan åtta imorse. Jimmie är den morgonpigga av oss så han fixade med frukost som vanligt. Jag gick upp kvart i nio... :P 

Vid halv tio var nästa stopp på schemat. Börja plugga lite. Vi ska skriva ett referat om en teknisk artikel på 250 ord. Lätt tänkte vi, men så var det inte. Satt i 2,5 timmar och kliade våra huvuden, sen blev det dags för lunch.

Vid 12.45 cyklade vi iväg till skolan. Hade inga föreläsningar idag men klassen under oss hade lyckats ställa till det för sig själva. De hade ringt till tidningen och bett om en intervju. Artikeln blev helt felvänd och personer blev utsatta till syndabockar utan anledning. Några från de olika åren skrev ihop en text för att backa upp att den person de satt som syndabock inte är det i detta fallet. Eftersom det inte var intressant så ville de inte ta emot artikeln .. Kan alltså tillägga att de som jobbar på tidningen i Blekinge är små äckliga as som verkar tro de är någon typ av skvallerpress. ILLA! Gör ert jobb istället. 

Vid 15 var vi hemma igen och då blev det dags för träning. Efter träningen dammsög jag hela lägenheten och Jimmie började fixa med tvätten. Kände att det var dags att städa ut vintern så det blev storstädning av hallen. All grus är nu borta och förhoppningsvis all salt också. Tvättade nämligen av golvet också. Hängde in våra vinterjackor och satte in våra vinterskor. 

Nästa steg i vårt schema blev att fixa med maten. Grönsakswok med cashewnötter, så gott! Tar lite tid att hacka alla grönsaker bara. Precis lagom till att maten var färdig började finalen av mästerkocken :) Efter finalen blev det en massa vik av tvätt. 

Nu sitter vi trötta och avdomnade i soffan och försöker planera skolgången. Har några kurser kvar som vi antagligen måste ta igen innan nästa år, då vi måste ha läst ett visst antal poäng. Får se hur det löser sig :) Imorgon är det ytterligare en lång dag, 10-17. Hoppas läraren är på laborationen och inte på massage denna gången... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar