tisdag 16 april 2013

Söv mig!

Denna dag alltså. Minns inte sist då klockan ringde klockan 06.00. Fy fan alltså! så trött jag är idag, tyvärr blev det bara 5-6 timmars sömn. Ögonen bara svider. Läraren vi har (han med den "braiga" framförhållningen) kom på i torsdags att han ska åka bort nästa vecka. Detta tyckte han att vi kunde ta igen denna veckan, genom att ha dubbla föreläsningar, alltså från 8-12. Vi tyckte väl det var okej, för då kommer vi få en "ledig" vecka att hinna göra andra skolrelaterade saker på.  Så lät det inte idag. Nästa vecka ska vi tydligen läsa massa grejer och svara på frågor... Själva tanken med att ha dubbla föreläsningar var ju för att vi inte skulle missa något, men nu bli det dubbelt. Jag bli KNAS!!

Vaknade som sagt vi 06.00 och då går alltid nyheterna igång, alltså vid hel timma. Idag var det extra långa nyheter eftersom någon hade bombat i Boston under ett maraton. Så sjukt alltså. Har folk inget bättre för sig!? Det är så jävla onödigt att förstöra för andra, är du arg på något/något säg det till dessa människor då, man går fan inte ut och bombar värsta hejarklacken så att människor dör eller blir allvarligt skadade. Tråkigt :(

Det här med att vara trött och försöka göra saker = svårt. Somnade till i 5-10 minuter innan. Jimmie kom sedan på att islatte kanske piggade upp oss lite. Hjälpte väl en timma, men nu är man lika trött igen. Har en del att göra och den senaste tiden har det blivit väldigt långa dagar. Fast att man försöker slappna av på helgerna får man nästan dåligt samvete för att man inte gör något :( Det här med lov har vi inte lyckats få in alls detta året. Lärarna planerar skitdåligt vilket resulterar att vi får ta stryk av det istället :( Egoistiskt kan jag tycka.

Hoppas att vi inte sitter uppe lika länge idag och skriver, som vi gjorde igår. Känner att lite sömn inte hade skadat! Imorn är det inga föreläsningar, så det blir plugg, plugg, plugg för hela slanten. CSN skulle blivit så nöjda ifall de såg hur mycket vi sliter varje dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar