lördag 27 april 2013

Alltså

Jimmie är en liten knasig figur. Häromdagen hade vi en tidig föreläsning, 8.30 närmare bestämt. Detta innebär att man gärna vill cykla vid 8.10 för att inte dö på vägen. Tar nästan 15 minuter att cykla till skolan, beroende på väder. Denna dag var vi någon minut sen. Tror vi gick ut 8.13. Lite halvt stressande går vi ut till cyklarna. Vid cykelstället är soprummet, så Jimmie skulle slänga något. Givetvis lyckas han då slänga sin cykelnyckel! Jisses så begåvat. Slutade med att han fick vända upp och ner på hela soptunnan för att hitta den... Jag fick cykla själv till skolan så att någon av oss kunde hålla koll på vad föreläsaren sa. 

Denna veckan har känts väldigt lång. Mycket med skolan nu och en massa kursen som man måste börja ta igen. Läser redan fyra kurser parallellt. Fantastiskt. Det blir inte så mycket fritid direkt.

För att försöka få det till att bli lite roligare blev det planka till middag och chokladfondue till efterrätt. Man måste ha något att se fram emot för att fixa långa veckor. Det jobbiga är nu när man väl är ledig en fredagskväll att man är så sjukt trött vid typ 21, när man annars kan sitta uppe med skolarbetet till 23... Riktigt udda. Hade hellre sett att jag fick lite fritid när man är ledig. 

Innan idag var vi iväg en vända om systemet. Har köpt lite olika viner vi tänkte prova. Alltid spännande med något nytt. Annars blir det att man alltid köper samma saker, men vi får se om vi hittar några guldklimpar. Jag gick hem med flaskorna medan Jimmie skulle köpa philadelphiaost på ICA som vi ska ha till våra nybakade bullar imorgon. När han kommer hem så har han en jättefin bukett med röda rosor i handen, som var till mig. Blev så glad :D Tänk vad  en så liten gest kan göra en glad :D

Nu blir det snart till att dra sig mot sin sköna säng. Har inte blivit så mycket sömn denna veckan, 5-7 timmar per natt som mest. Jag behöver sova minst 8 timmar för att inte bli allt för jobbig att umgås med. Någon dag med 5-7 timmar funkar, men inte en helt vecka! Sen har Jimmie haft lite vandringsturer och pratstunder med mig denna veckan, så av den anledningen har det inte heller blivit så mycket sömn :(

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar