söndag 7 april 2013

Är det helg, så är det helg

Helgen har bestått av ingenting. Förra helgen var vi hemma i Helsingborg vilket ledde till att det blev sådär med sömnen. Denna helgen har vi inge gjort något och vi har verkligen sovit ut... Eller? Det var ett tag sedan vi hörde grannarna så vi verkligen låg vakna en längre tid, annars brukar vi bara vakna till och sedan lyckas somna om. På något skumt vis så varje gång då vi går och lägger oss riktigt sent, då ska ta mig fan ungarna där uppe upp tidigt som fan och gärna gråta i två timmar....Vi somnade tre inatt. Imorse vid åtta börjar ungarna springa runt och hoppa jämnfota i hela lägenheten. Det går ett tag sedan börjar en utav barnen gråta i över en timma efter mamma. Trodde jag skulle avlida.... Tycker det är så respektlös att inte tänka på de runt omkring. Som tur är så lämnades ungarna bort idag, men det innebär inte frid och fröjd, nej då är det musik med värsta basen som gäller istället. Blir så trött. Hur kan man vara så respektlös. Hyresvärdarna skickar ofta ut brev om att det är lyhört i byggnaden och att folk ska tänka på det. Är vissa inte läskunniga?

Igår var vi ute en runda i det fina vädret. Vi var en runda ute på Stakholmen. Där var det två änder som tyckte vi var jätteintressanta och satt och kollade på oss en bra stund innan de gick vidare. På vägen tillbaka bestämde vi oss för att ta med oss sushi. Blev ju lurad på det när vi var hemma i Helsingborg eftersom de flesta ställena hade påskstängt. 

Kvällsmaten bestod av ett kilo räkor som vi delade på. Riktigt fina räkor för att ha varit frusna. Lax, sill, gräddfil och vitlöksbröd passade vi också på att äta. Tyvärr var det knappt något vitlökssmör i brödet, så det var mest som att äta en torr macka :(

Jimmie blev sedan jättesugen på chokladfonude, för tydligen hade jag pratat om det tidigare på dagen. Så när klockan är halv elva gick vi och handlade marshmallows eftersom jag tyckte det hörde till. Tur att ICA har öppet länge :) Vi hade även en massa god frukt till fonduen. Vi hade mörk Marabou choklad och så la vi i några bitar apelsinkrokant. Så god kombination alltså!

Jag vill lägga till en rättelse, det var Frida som pratat om att chokladfondue varit gott. Så allt jag gjorde var att skrida idén till verket! Gott blev det i alla fall! :). Jag vet också varför ungen skrek i morse, hon ville inte duscha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar