torsdag 18 april 2013

Leva får vi göra en annan gång

Just nu är det inte mycket intressant som sker i livet, i vanlig ordning. Vi försöker bolla tre kurser på en och samma gång och det är väldigt tidskrävande. Från förra läsperioden har vi en kurs där vi har ett moment kvar som examinerar oss på hela kursen och detta kursmoment vill vi klara av. Dessvärre är det inget litet kursmoment och det blir ofta bortprioriterat av våra ordinarie kurser.

Ibland är det tur att man har flera datorer. Just nu har vi en kurs om digitala bevis/forensics och då behöver vi minst tre datorer. Häromdagen satt vi i flertalet timmar och skrev och skrev samtidigt som vi letade efter bevis på en hårddisk vi fått av vår lärare. Då var det tur att vi hade fyra datorer, det såg i och för sig ganska kul ut när vi hade våra datorer uppradade på bordet trots att vi bara fick plats med tre. 


Vi har som sagt ganska mycket att göra och värre lär det bli om jag inte snart återgår till att börja skriva på min senaste rapport, så leva får vi göra en annan gång! Det finns dock en plan för morgon dagen som involverar nya kläder, sushi och oplanerad middag.

2 kommentarer: