onsdag 6 mars 2013

London del 3: Science museum

Frukost!
Atom-klyvare
På hotellet ingick frukost. Vet inte hur den var för vi gick aldrig dit. Den varade mellan 7.30 -9.30. Första morgonen var vi där 8.30. De hade varnat oss om mycket folk och att man skulle vara där tidigt. När vi kom dit fanns det ingen plats till oss, så vi struntade i det. De erbjöd ändå bara rostad macka med ost och ett glas jucie. Istället gick vi till Pret A Manger. Ett "snabbmat"-ställe jag förälskade mig i lite sist vi var i London, Pret A Manger. De lever på att sälja mackor som är gjorda samma dag. Säljs de inte under dagen så skänker de bort mackorna till härbärgen. Jag som inte ens är speciellt förtjust i mackor gillar matkedja  så det är något extra. Jag köpte mig en macka med lax och Jimmie köpte en med kyckling. Riktigt gott. Detta fick bli vår frukost :)

Världens största däck!
På lördagen hade vi spanat in ett Science museum. En stället som är helt gratis och lever endast på donationer, därför hade vi inte föreställt oss något mega fancy place. Det var helt tvärtom! Hur stor som helst! Fanns hur många utställningar som helst. Mycket folk var där denna lördagsmorgon. Speciellt barnfamiljer och scouterna. Dessa superspeedade barn alltså. Man ska inte gå på museum om man inte kan chilla lite. Man kan fan inte springa runt, trycka på allt, klättra på väggarna, leka pjätt. Jisses. Vi försökte hålla oss på den nivån där det inte var allt för mycket barn som skulle trycka på allt, typ matteavdelningen :P

Efter denna långa och sista dag i London bestämde vi oss för att köpa sushi. Vi hade hört talas om ett ställe som skulle servera bra sushi, Wagamama. Även detta ställe var ett snabbmatställe. Visst hade dom god sushi! :) Dock försvann maten lite väl för snabbt. Vi ville sedan ta en varm choklad på starbucks, men de stängde 19.30, lite väl tidigt tyckte vi, så vi gick till ett annat café och köpte varm dryck och morotskaka :) 

Sista inlägget blir imorgon 18.00. Missa inte det! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar