söndag 17 mars 2013

Helgen

Denna helg har det inte hänt så mycket. Lite som det brukar vara med andra ord. Igår fick vi sjukaste suget efter räkor, så Jimmie skalade ett kilo räkor medan jag sov :) Han gjorde även egen chilimajonäs som vi kunde doppa räkorna i. Mumsigt :) Vi hade varsin maräng kvar från dagen innan, som vi käkade med massa god frukt :)

Idag har det hänt ungefär lika mycket som igår, dvs nada. VI var ute på en promenad i det fina, men otroligt kalla vädret. Hittade några nya burkar (cachar) på vägen. 

Vi har en och en halv vecka kvar på denna läsperiod innan nästa läsperiod börjar. Egentligen ska vi inte har något att göra tills nästa period börjar, men eftersom vi har en sjukt ostrukturerad lärare så får vi ta av vår egentliga "tenta"-vecka. Tycker det är en aning respektlöst, för om vi skulle haft tenta denna veckan, så skulle vi fått ta av vår pluggtid för att göra klart ett projekt vi inte har börjat på, som egentligen skulle ha varit klart i fredags. Ett projekt på 2,5 hp ska vi hinna göra fram tills skärtorsdagen... En vecka = 1,5 hp, så det är ta mig tusan precis, men fortfarande av vår "lediga" tid. Det blir inte bättre av att vår första dag efter påskhelgen kommer vara helt sjukt dryg, tack vare samma dryga lärare. Han han varit i tid med att lämna in sitt schema till schemaläggarna, så hade vårt schema i sin tur inte varit så pissigt. Denna dag börjar vi 10.00. Vi har sedan lunch 12.00-13.15. Sen är det föreläsningar fram till 21.00. Hej 11-timmars skoldag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar