tisdag 11 september 2012

Projekt

Nu har vi fått vårat projekt. Det går ut på att när man raderar en fil från datorn, så blir den verkligen raderad. Tömmer man tex papperskorgen, så finns filen fortfarande kvar på hårddisken. När man godkänner att ta bort saker ur papperskorgen, ger man bara klartecken till hårddisken, att det är tillåtet att skriva över den på den minnesplatsen filen låg på. För att inte göra det allt för krångligt för er icke nördar ;)

I går hade vi vårat första projektmöte. Vi blev tilldelade grupper på fyra personer och det var en ren slump att jag och Jimmie hamnade i samma grupp. Vi har tagit kontakt med vår kund, som har sitt företag i Stockholm, så ett fysiskt möte känns ganska svårt, därav ska vi ha ett digitalt möte på fredag. Imorn blir det en ny så kallad frågestund med gruppen, eftersom vi har fått fler uppgiften, som vi inte hade igår. 

Idag skulle våra hyresvärdar se till att en rörmokare skulle kolla på vårat element som inte har fungerat på ett och ett halvår, om jag inte minns fel. Blev så förvånad i fredags när vi fick ett brev av dem där det stod att dom inte hade glömt bort oss. Däremot hade vi glömt bort det själva :P Har ju liksom inte varit kallt här på över ett halvår, det är ju inget man tänker på. Tyvärr hann rörmokaren inte titta förbi idag, så det skulle antagligen ske någon gång nästa vecka. Hoppas bara det blir innan vintern. Här blir så sjukligt kallt på vintern. Ingen av våra lägenhetsväggar är i kontakt med någon annan lägenhet, utan direkt mot kylan. Kylan lägger sig därför i väggarna. Det blir därför sjukligt kallt här på vinter och väldigt mycket varmare på sommaren. 

Igår kväll fick jag lite ont i halsen. Känt att det är något som har retat min hals hela dagen. Varje andetag sticker till i halsen :( Får hoppas att det inte utvecklas till något värre utan går över innan helgen. Har druckit två koppar te och ätit varm soppa, så jag hoppas på det bästa :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar