söndag 23 september 2012

Helg

Denna helg med mycket sömn har varit väl behövd! Efter onsdagens långa dag var vi så trötta! Sen var torsdagen ganska seg också. Kan berott på att vi fortfarande var trötta efter onsdagens långa och sega dag. Igår sov vi jättelänge. Riktigt skönt. Var så otroligt trött, så det var skönt att känna att man var helt utsövd :)

Igår hände inte speciellt mycket. Vi var ute och gick en runda i regnet. Det är så mysigt när det regnar. Däremot borde jag skaffa mig en bättre regnjacka. Den jag har nu är verkligen skitdålig! Det är bara väldigt skumt att det ska vara ett bra märke för regnkläder, men det regnar rakt igenom den.... Skit jacka. Sån blir det inte nästa gång. 

På kvällen kollade vi på Avatar. Har aldrig sett den filmen. Tyckte den var helt okej. Jag har haft ganska höga förväntningar på den, antagligen för att den tog 15 år att göra, plus att alla har sagt att den är så bra. Hade kunnat se den igen för den var verkligen bra, inget jätteförutsägbart slut heller :) 

Dagen i all ära kommer att gå till att ta det lugn. Vi har en lång, jobbig vecka framför oss. Bäst att passa på att ta det lugnt medan man kan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar