onsdag 26 september 2012

Hösten är här


Nu kan man verkligen säga att det är höst. Det är lite halvkyligt ute, det regnar nästan hela tiden och bladen har börjat ändra färg. Igår var vi och köpte oss varsin mugg. Tyckte det skulle bli lite kul med variation. Jimmie köpte sig en fin grön mugg, som var lite större och rymde lite mer än de svarta Höganäsmuggarna vi har. Min mugg däremot var en aning större :P Den rymmer närmre en halvliter! Men den är fin och jag fyller den inte ända upp. 

Idag var vi iväg och köpte nytt te på T-boden. Där gör dom sig sina egna te-blandningar :) Idag köpte vi våran favorit, kärlekste. Vi fick även med oss en gammal favorit, mambo jambo. Sen eftersom vi har varit så flitiga och handlat där har vi samlat ihop stämplar. Idag hade vi fått ihop alla stämplar, vilket gjorde att vi fick välja te för 50 kr. Vi provade en nyhet som lät riktigt gott. Hallon/laktris. Luktar fantastiskt gott!

Projektet börjar gå framåt nu också, vilket är skönt. Igår trillade vi visserligen tillbaka på ruta ett igen, men det fixar sig ganska snabbt. Det var en massa papper som ska ändras och kompletteras. Det mest irriterande med denna kurs är att vi har en handledare som ska hjälpa och vägleda oss med saker vi ska göra. Hon säger en sak, medan vi har fått andra riktlinjer från våran kursansvarige. Riktigt skumt. Vi gör som vi har blivit tillsagda och vår handledare ändrar oss. Snurrigt. 

Dagen igår vill jag helst glömma, för den var riktigt irriterande. Vi kände oss väldigt nonchalerade de vi mailar med, angående projektet. Visserligen kan vi uppfatta det på ett annat sätt än vad det är menat. Oavsett tycker jag det är skitdåligt av vuxna människor att bete sig illa mot yngre människor. Spelar ingen roll om det har med vårt projekt att göra eller om det är konduktören på tåget. Vi är lika mycket människor som dom liksom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar