onsdag 12 september 2012

Pärlor, projekt, tvätt och 1up

Dagen började med projektmöte på skolan. Vi gick igenom ganska många saker tyckte vi och kände oss ganska nöjda när vi tog oss hem. På fredag är det tänkt att vi ska ha ett digitalt möte med vår kund och eftersom vi inte hade fått svar, mailade Jimmie honom idag och frågade lite saker. Helt plötsligt kändes alla saker som vi hade gått igenom idag, som bortblåsta :( Kändes som att vi hade fokuserat på helt fel saker, men samtidigt kan man inte påstå att vår kund är direkt tydlig med vad han vill få ut av oss....

Efter skolan skulle jag kolla på en ny skolväska. Vi gick även runt i alla andra affärer. När vi var påväg hem, gick vi genom H&M och fastnade lite där kan man väl säga. Vi kom ut med två plagg var. Den lilla nörden Jimmie var framme igen. Han köpte en tröja med ett extra liv, 1up :) Det är en grön svamp som är med i super mario spelen för er som inte vet ;)

Väl hemma igen blev det dags för lite mellanmål, träning och tvätt. Gick ganska smärtfritt alla delar. Resten av kvällen har jag spenderat på en hemsida som säljer allt möjligt som har med smyckestillverkning att göra. Lilla pärlan heter hemsidan. Allt är mycket billigare än om man skulle gå till pandurao. Dessutom att jag har 10% studentrabbat :) Mycket nöjd och glad Frida. Kommer har lite och pyssla med framöver. Längtar tills mitt lilla paket kommer på posten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar