lördag 3 december 2011

Rocky Roads!

Rockey Roads!
Efter att ha varit allvarliga och flitiga mellan tolv och tre idag tyckte jag och Frida att det var dags att lägga ner krypteringen och göra något roligt istället! Frida har länge gott och varit sugen på att testa Rocky Roads. För er som inte vet vad Rocky Roads är för något, var lugn! Det är inget farligt. Det är ett bak-/godis-verk.

När vi bodde hemma testade vi att göra det på något kalas hemma hos Frida. Fast då var det Rocky Road brownisar. Det var också gott, men väldigt mäktigt. De Rocky Roads vi gjort idag var mer som godiset fudge.

Efter att vi ätit vår middag idag har vi kollat på film och provat våra Rocky Roads, mycket goda! Filmen vi kollat på först var One Day, en film om en man och en kvinna som gått på samma skola. Man får följa deras liv genom de 18 år som förflutet och får vara med om allt de också varit med om.


Vi ska nu kolla på en annan film, Source Code, en passade film till vad vi läser. Men filmen handlar om en militärpolis som åker tillbaka i tiden till ett tåg som ska sprängas av en terrorist och ska sedan försöka göra något åt det hela. 


Lite dåliga sammanfattningar kanske, men filmerna är bättre! :)

2 kommentarer:

  1. Ert bidrag till julgodiset kanske? ;)

    SvaraRadera
  2. Jo det var ett slags julgodis, det är gott men väääldigt mäktigt!

    SvaraRadera