lördag 17 december 2011

Jullov

Nu kan man nästan säga att vi har jullov :) Vi är varjefall lediga ett tag innan skolan börjar igen, "bara" några tentor i början av året som väntar. Hoppas att man får ta det lite lugnt innan skolan börjar igen, men vi måste ändå hinna göra våra två programmeringslabbar och vårt kryptoprojekt plus plugga till tentorna. Det är lugnt, vi är studenter, vi har ju ändå inget annat för oss under julen liksom...  ;) 

Till något mer positivt :) VI åkte hem idag och stannar i Helsingborg minst tio dagar. Sen bär det hem igen. Idag har vi varit hos min kusin Fia på kalas/födelsedagsfirande. Hon fyllde år i veckan och bjöd idag på sjukt god smörgåstårta, pannacotta, julgodis och banoffee. Banoffe har varken jag eller Jimmie ätit innan, men det var supergott! Det är digestivebotten, kondenserad mjölk som är kokt i sin burk tills den blir som kolasås. Ovanpå det är det banan, grädde och överst var det riven choklad. Riktigt gott! :D


Imorn ska vi baka pepparkakor med Jimmies kusiner. Tycker det är roligare att göra pepparkakorna än att äta dom, men en eller annan pepparkaka slinker nog ner ändå, för att kontrollera att man har gjort ett bra jobb ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar